Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του εκδοτικού οίκου «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ»

  • Στο παρόν κείμενο θα βρείτε βασικές πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους συνδιαλλαγής σας με την επιχείρησή μας, στα πλαίσια των αγορών σας ως καταναλωτές.-
  • Θέτουμε υπόψιν σας ότι το κάτωθι κείμενο συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της Πολιτικής Απορρήτου και της Πολιτικής Χρήσης των Cookies.

1.Τρόποι παραγγελίας προϊόντων

Τηλεφωνική παραγγελία

Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο  6981539506 κατά τις πρωινές ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ήτοι από Δευτέρα έως και Σάββατο (09.00 – 14.00).

Για την άμεση και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή σας, σας συνιστούμε να ζητάτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να αγοράσετε με βάση την περιγραφή που αναγράφεται δίπλα σε κάθε προϊόν στην ηλεκτρονική μας σελίδα.

Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται το απόθεμα του καταστήματος να διαφέρει με τα προϊόντα που εκτίθενται ως διαθέσιμα στην ιστοσελίδα μας.

Σε κάθε περίπτωση ο εκδοτικός οίκος «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ» δεσμεύεται ότι θα προσπαθεί να ενημερώνει εγκαίρως την ιστοσελίδα της για τη διαθεσιμότητα αυτών.

Παραγγελία μέσω ιστοσελίδας

Μπορείτε να προχωρήσετε εύκολα στην παραγγελία σας, μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εισάγοντας στα κατάλληλα πεδία τα απαιτούμενα προσωπικά σας στοιχεία για την αποστολή του προιόντος που επιλέξατε.

2.Τρόποι πληρωμής

α)Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Έχετε τη δυνατότητα να προπληρώσετε το προϊόν της επιλογής σας, προβαίνοντας σε κατάθεση του αντίστοιχου ποσού στους παρακάτω λογαριασμούς:

  • ALPHA BANK: GR8601406310631002340012127
  • ΕΘΝΙΚΗ: GR8201102520000025200198601

Απαραίτητη προϋπόθεση για την τραπεζική κατάθεση είναι να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας στην αιτιολογία ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.

Αναφορικά με τα έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνεται ο εντολέας.

β)Viva Wallet

Αφού επιλέξετε ως μέσο πληρωμής την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω του συστήματος ασφαλών συναλλαγών Viva Wallet, θα μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Viva Wallet για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Η Viva Wallet δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει:

  • Μέσω της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας στο περιβάλλον της Viva Wallet χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό.
  • Xρησιμοπoιώντας τον υπάρχοντα λογαριασμό σας στη Viva Wallet ή δημιουργώντας έναν.

Μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής θα λάβετε επιβεβαίωση από τη Viva Wallet αλλά και από εμάς.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

H επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) 2016/679 (ΕΕ). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων και τα δικαιώματά σας, μπορείτε να ανατρέξετε στην Πολιτική Απορρήτου της ιστοσελίδας μας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

3.Επιστροφές προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που έχετε αγοράσει από τον εκδοτικό οίκο «ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ» σε περίπτωση που εντοπίσατε κάποιο πρόβλημα.

Η επιστροφή πρέπει να γίνεται εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να συνοδεύεται με αντίγραφο της απόδειξης.

Σε περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ.

Τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν.

Για την επιστροφή των προϊόντων μας, οφείλετε να μας ενημερώσετε άμεσα ηλεκτρονικά στη διεύθυνση info@preventibooks.gr ή να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 6981539506.

4.Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να υπαναχωρήσετε από την παραγγελία και να ζητήσετε την ακύρωση της. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία να μην έχει παραληφθεί ακόμη από εσάς, για λόγους που βαρύνουν την εταιρία ή εσάς.

Απαραίτητη προϋπόθεση:

  • Να ενημερώσετε την εταιρία εγγράφως με την αποστολή email στη διεύθυνση info@preventibooks.gr ή τηλεφωνικά από Δευτέρα έως Σάββατο 10.00 – 14.00.

5.Αποστολή

Η παραλαβή της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει είτε με αποστολή στο χώρο σας είτε με παραλαβή από το κατάστημα μας.

α)Εταιρεία Courier

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται σε διάστημα 2-5 εργάσιμων ημερών με συνεργαζόμενη Εταιρεία Courier.

β)Παραλαβή από τον εκδοτικό οίκο ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ

Σε περίπτωση που έχετε επιλέξει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ, θα ειδοποιηθείτε τηλεφωνικά ή μέσω email από τους συνεργάτες μας για την παραλαβή της παραγγελίας. Η παραγγελία σας θα είναι διαθέσιμη στο συγκεκριμένο κατάστημα για 5 εργάσιμες ημέρες από την ενημέρωση σας. Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία σας εντός των 5 ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρώνεται.

Χρόνος Παράδοσης

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή θα εκτελούνται την Δευτέρα.

Ο μέσος χρόνος παράδοσης είναι από 2-5 εργάσιμες ημέρες.
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές, όπως επίσης και σε περιπτώσεις καθυστέρησης ή/και αδυναμίας παράδοσης, η οποία οφείλεται αποκλειστικά σε υπαιτιότητα τρίτων μεσολαβούντων οργανισμών ή/και σε λόγους ανωτέρας βίας ή τυχηρών, η εταιρία μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Τα προϊόντα αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Έξοδα Αποστολής

Η αποστολή γίνεται με χρέωση του πελάτη και το κόστος ανέρχεται στα 4€.

Για οποιεσδήποτε απορίες, διευκρινήσεις ή πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6981539506 για την άμεση εξυπηρέτηση σας.

Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα, παραληφθεί φέροντας φθορά κατά την παράδοση της παραγγελίας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε γραπτώς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – email, συνοδευόμενο από φωτογραφίες, εντός 24 ωρών. Μετά το πέρας των 24 ωρών θα θεωρείται ότι τα προϊόντα της παραγγελίας σας παραδόθηκαν σε άριστη κατάσταση.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.