1354
ΑΡΧΙΚΗ / ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Εκδόσεις Πρεβέντη

Με επίκεντρο σκέψης τις ίσες ευκαιρίες στην καθημερινότητα, οι Εκδόσεις Πρεβέντη, ένας νέος Εκδοτικός Οίκος με έδρα τη Λάρισα, έρχεται για να προσφέρει το βιβλίο σε κάθε αναγνώστη, σπάζοντας τις διακρίσεις, οικοδομώντας ένα μέλλον που η ισότητα, η θέσπιση και η διεκδίκηση δικαιωμάτων είναι οι πυλώνες μιας κοινωνίας, η οποία θα έχει το βασικότερο έργο στα χέρια της. Την ανάγνωση βιβλίων από κάθε άτομο, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλου, εθνικότητας, αναπηρίας ή μη.

Ακολουθήστε τις Εκδόσεις Πρεβέντη

braile
Ο στόχος μας

Βιβλία προσβάσιμα σε όλους

Οι Εκδόσεις Πρεβέντη στηρίζονται στην ιδέα πως κάθε εκδόσιμο βιβλίο θα είναι προσβάσιμο σε κάθε άτομο. Αυτό θα επιτυγχάνεται μέσω τυπικής έκδοσης, audio books, συστήματος Braille, μετάφρασης στη Νοηματική Γλώσσα καθώς και μέσω ηλεκτρονικών εγγράφων προσβάσιμων σε άτομα με απώλεια όρασης και γνωστικές αναπηρίες «AccessibilityNow». Λογοτεχνία, ποίηση, παραμύθι, επιστήμη και εκπαίδευση θα συναντηθούν με στόχο την ισότιμη πρόσβαση.

audio-book1

Προσβασιμότητα στον εκδοτικό οίκο ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ – ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο εκδοτικός οίκος ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΕΒΕΝΤΗ έχει σχεδιαστεί και λειτουργεί έτσι ώστε να είναι προσβάσιμος και ανοιχτός σε όλους. Πρωταρχικής σημασίας για εμάς είναι η συμπερίληψη των ατόμων με αναπηρία στο χώρο της τέχνης και του πολιτισμού. Στο χώρο μας θα υπάρχουν τεχνολογίες και υπηρεσίες προσβασιμότητας, μαθαίνοντας με ποιον τρόπο αυτές διευκολύνουν τη ζωή τους. Κινητήριος δύναμή μας είναι η διαρκής εκπαίδευση, εξέλιξη και διεύρυνση του έργου μας για την καλλιέργεια της κουλτούρας της συμπερίληψης.

book-grey